Camera sol

Camera sol

Facilități

Aer conditionat

Bucătărie comună

Facilități business- copiator, scanner

Pat dublu

Salon comun

Uscător de păr

Baie proprie, cu cabină de duș

Camere nefumători

Informare turistică

Prosoape și produse de igienă

Televizor

Wi-Fi

Originile sunt esențiale și de aici pornește, de fapt, povestea noastră și implicit a acestei camere.  Așa am ajuns să dăm sens fiecărei camere, să-i dăm viață prin povestea construită.

În camera SOL sunt reprezentate originile zonei în care este situată pensiunea: Baia de Fier. Aducem din vechime simboluri uitate, păstrăm imaginea, dar schimbăm modalitatea de exprimare, folosind pictura în locul crestării cu dalta. Dulapul este inspirat din modelul de pe o ladă de zestre din Baia de Fier. Simbolurile locului au fost inspirație pentru această cameră. Modelul scăunelului crestat și pictat cu floarea-vieții este preluat de pe o ladă de zestre din zona Gorj.

Acestea au fost expuse la Castelul Cantacuzino, în dormitoarele de odinioară ale familiei. Mobilierul din fiecare cameră are rolul de a înfrumuseța și de a spune povestea pensiunii, dar și de a oferi o experiență din punctul de vedere al funcționalității și confortului.

Alegi dormitorul SOL dacă vrei să te conectezi mai bine cu locul în care te afli și vrei să știi mai multe despre oamenii locului. Camera este situată la parterul pensiunii și este dotată cu baie proprie și balcon.

Suprafață camera SOL – 19,5 m2

Situată la parter

ro_RO