Camera natura

Camera natura

Facilități

Aer conditionat

Bucătărie comună

Facilități business- copiator, scanner

Pat dublu

Salon comun

Uscător de păr

Baie proprie, cu cabină de duș

Camere nefumători

Informare turistică

Prosoape și produse de igienă

Televizor

Wi-Fi

Natura are cel mai simplu limbaj, înțeles de noi toți, indiferent unde suntem. Mesajele naturii ne ghidează și astăzi, peste tot în lume. La etaj este Camera Natura, care este magică datorită fiecărui simbol sculptat ori pictat pe mobilier. Piesa centrală fiind dulapul inspirat de locuința impunătoare a unui general, construită în 1909.

Mobilierul acestui dormitor ilustrează arta brâncovenească, unde motivele florale și vegetale sunt folosite ca elemente decorative. Șezutul scaunului reprezintă laleaua privită lateral, spătarul este reprezentat de floarea de crin stilizată, picioarele noptierelor sunt sculptate manual, plante cățărătoare spre infinit, iar masa este o împletire de linii care provin din silueta scaunelor.

Totodată, aici este subliniat și stilul neoromânesc, de la care pleacă și arhitectura pensiunii. Dulapul verde a fost expus la Castelul Cantacuzino, într-o expoziție inedită în 2020.

Dormitorul NATURA este pentru tine dacă observi frunzele înverzite primăvara ori mirosul florilor de salcâm, dacă vrei să experimentezi puțin din viața din natură  între patru pereți. 

Suprafață camera NATURA – 26 m2

Situată la etaj

ro_RO