Povestea noastră

Despre Conacul Olarilor – o pensiune „povestită” la Observator

Am primit cu mândrie și bucurie invitația de a vorbi despre ceea ce iubim și ne motivează să oferim turiștilor o altfel de experiență de vacanță.
Descoperiți în materialul video cum vă vom implica în povestea noastră ori de câte ori veți alege să treceți pragul Pensiunii Conacul Olarilor.

Veți cunoaște la Conac oameni minunați, artiști iubitori de tradiții pe care îi căutăm asiduu și pe care odată gășiți îi aducem la noi pentru a vă împărtăși vouă tainele măiestriei lor.
Cine știe? Poate veți descoperi la rândul vostru o pasiune ascunsă pentru arta străbunilor noștri sau poate aveți vreun talent ce-și așteaptă cuminte rândul pentru a străluci.
Le-am povestit și lor crâmpeie despre ceea ce transformă o simplă cazare la pensiune, într-o experiență de neuitat. De la atelierele de olărit conduse de meșterul olar—Bruno Valerian, ce vine tocmai din Horezu să împărtășească celor ce ne trec pragul secretele artei milenare românești, ajungem la pictură pe ceramică iscusit realizată de către artistul plastic gorjean Daciana Ungureanu și ne desfățam papilele gustative în aventurile gastronomice regizate de bucătari iscusiți precum Cristian Șorop.

Conacul Olarilor promite să va stârnească EMOȚII pe tot parcursul șederii la noi.

Dacă pentru turiștii români, sejurul la Conac se vrea a fi o întoarcere la rădăcini, pentru turiștii străini sperăm să fie o călătorie inițiatică în folclorul românesc al Olteniei de sub munte și nu numai.

Până la urmă cum putem cunoaște mai bine o țară, un popor, decât descoperindu-i tradițiile și cultură gastronomică?

Încântam ochiul prin frumos, cucerim prin gust și creăm amintiri de neuitat prin poveștile pe care le spune Conacul.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în realizarea materialului despre Conacul Olarilor din cadrul campaniei Observator: “Stare de vacanță” și vă invităm pe toți să fiți parte din povestea noastră.

Lăsați un comentariu

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru

ro_RO